Teljesen idegenek - Apolló BIKSZ Filmklub

Teljesen idegenek - Apolló BIKSZ Filmklub

mozi film
Admin 2019. április 15., hétfő 18:00 - 22:00
Helszín/Szervező: Apolló Mozi

Ismét filmklubra invitálunk minden kedves érdeklődőt!
Ez alkalommal Paolo Genovese David di Donatello-díjas Teljesen idegenek című filmje kerül vetítésre, illetve hagyományainkhoz híven a beszélgetés sem marad el meghívott szakértőink vezetésével. Ezúttal Fejér Tamás, az Apolló Mozi vezetője és Papp Dávid beszélgetnek majd a közönséggel a látottakról.
Történet:
Hét régi jó bart összejön, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán úgy döntenek, hogy megosztják egymással az összes e-mailt, szöveges üzenetet, sms-t és telefonhívást, amit csak kaptak. A titkok, amelyekre így fény derül gyakran mókásak, de vannak köztük olyanok is, amelyek sokkolják egynémelyiküket. A barátság, bár több évtizedes, úgy fest mégsem olyan mély…
Az alkalom az Apolló mozi és a Bán Imre Kultúratudományi Szakkolégium (BIKSZ) szervezésében valósul meg.
A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. A részvétel INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Az Apolló mozi jegypénztárában, személyesen lehet igényelni és átvenni minden érdeklődőnek a regisztrációs etikett jegyeket az előadásra (igény szerint többet is), és azt meg kell őrizni, majd elhozni a 15-ei vetítésre. Regisztráció e-mailben és telefonon nincs! Regisztrációs jegyeket a terem befogadóképességéig adunk ki.

Helyszín: Soós Imre-terem.
Időpont: 2019. április 15. 18-22-ig

Szeretettel várunk mindenkit!

Forrás: https://www.facebook.com/events/287573792142320/További programok Debrecenben

Keresés


tól