TELT HÁZ Elménk fogságában – a negatív gondolatok hatalma

TELT HÁZ Elménk fogságában – a negatív gondolatok hatalma

előadás
Admin 2019. május 17., péntek 18:00 - 20:00
Helszín/Szervező: Ifjúsági Ház Debrecen

Dr. Szabó-Bartha Anett nagy sikerű előadása Debrecenbe utazik!

„Mi van, ha nem sikerül megoldanom a feladatot? Lehet, hogy inkább el sem kellene vállalnom.”, „Velem még egyszer ezt egy pasi/nő sem fogja megcsinálni. Inkább egyedül maradok.”, „Félek, hogy megint szorongani fogok. Maradok inkább itthon.”, „Vajon jól döntöttem?”, „Mi lett volna, ha..?”, „Mi lesz, ha…?”
Félelmek, bennünk dúló és folyton visszatérő dilemmák, kételyek, bizonytalanságok, minket kísértő múltbeli emlékek, félelmetes gondolatok – csak néhány példa a bennünk lévő nehéz belső élményekre, melyeknek könnyen a foglyaivá válhatunk. Ezekkel a visszatérő negatív érzésekkel, gondolatokkal számos módon küzdhetünk meg, mint azt a fenti példák is mutatják – elmenekülhetünk előlük, vagy küzdhetünk ellenük. De vajon ezek a megoldásaink hatékonyak? Ha nem, akkor mi működhet helyettük? Vajon miből fakad, hogy ennyi negatív gondolattal, érzéssel szembesülünk belül nap mint nap? És vajon miért tudunk olyan könnyen beleragadni ezekbe? Előadásunkban többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ, rávilágítva azokra a pszichológiai mechanizmusokra, melyek ezen jelenségek hátterében állnak.

Végül megismerhetsz néhány olyan egyszerű technikát, módszert, melyek segítségével hatékonyabban kezelhetjük ezeket az életünket nehezítő belső élményeket, és mondhatunk nemet a negatív gondolatainkra.

előadó: Dr. Szabó-Bartha Anett klinikai szakpszichológus, családterapeuta, a Mindset Pszichológia Terápiás & Tanácsadó Központjának pszichológusa

Időpont: 2019. 05.17. péntek (18:00-20:00)
Helyszín: 4025 Debrecen, Simonffy utca 21.
Maximális létszám: 120 fő

Jegyár: 2500 Ft/db
Diák: 1500 Ft (kuponkód: debrecen_diak), diákigazolvány bemutatása esetén az eseményen

Kapunyitás: 17:30. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség!

Forrás: https://www.facebook.com/events/291645181510855/További programok Debrecenben

Keresés


tól

Hirdetés