BanZaj #39 – Band in the Pit / Ghost Toast / Arkas

BanZaj #39 – Band in the Pit / Ghost Toast / Arkas

koncert zene fesztivál
Admin 2019. április 16., kedd 20:00 - 23:00
Helszín/Szervező: MODEM

Következő alkalommal 3 kiváló formáció mutatja meg magát a BanZaj színpadán. Az estet a nemrégen alakult Arkas duó nyitja meg, akik habár először járnak nálunk, a csapat dobosa egy hasonló felállásban már kétszer is tiszteletét tette a BanZajon. Őket követi a debreceni Ghost Toast zenekar, akik méltán népszerűek és ismertek városunkban. Legutóbb tavaly léptek fel nálunk és nagy litániát nem szükséges írni róluk. Az esemény záróakkordja a dunaújvárosi Band in the Pit csapattól fog megszólalni, akik másodjára játszanak itt. Utoljára 2016 novemberében szerepeltek nálunk, így itt az ideje, hogy frissítsük az élményt!

20:00 – Arkas
21:00 – Ghost Toast
22:00 – Band In The Pit

BAND IN THE PIT
(psychedelic rock)
"Egy csipet Colour Haze, némi Grails, de leginkább meditáció, égi jelek, már már doomra hajló riffelés jellemzi a friss-fiatal, ám klasszikus értelemben véve egyáltalán nem fiatalos, sőt inkább teljesen ősi dunaújvárosi instrumentális trió játékát." (Baby Gorilla Records)
A zenekarhoz Szabó Kristóf - KristofLab képzőművész, médiaművész csatlakozott, aki a vizuálért felelős. A Magyar Képzőművészeti Egyetemen szerzett képgrafikus (2012), majd képzőművész-tanári diplomát (2013). 2011-ben Erasmus ösztöndíjjal Drezdában tanult (Hochschule für Bildende Künste Dresden). A MAMŰ és Magyar Művészkönyvalkotók Társaságának és a Ziggurat Project tagja amely különböző társművészeti együttműködésekkel kísérletezik. Előszerettel dolgozik közösen táncosokkal vagy más művészeti ágak képviselőivel. Számos egyéni és csoportos kiállításon vesz részt külföldön és hazánkban egyaránt. Újabban a festészet és az újmédia művészet kapcsolata foglalkoztatja.
https://bandinthepit.bandcamp.com
http://kristoflab.com/

GHOST TOAST
(instrumental, progressive, psychedelic)
A Ghost Toast egy kísérletzős, instrumentális progrock zenekar Debrecenből. Rengeteg különböző zenét szeretünk (súlyosat, könnyűt, utazóst, filmzenét, elektronikus zenét, ambientet stb.), és használjuk is ezeket a hatásokat, hogy valami számunkra (és remélhetőleg a közönség számára is) különlegeset alkossunk, teljes szívvel.

Forrás: https://www.facebook.com/events/561764197666659/További koncertek

Keresés


tól

Hirdetés