Budapest Bár-koncert

Budapest Bár-koncert

koncert zene
Admin 2019. augusztus 17., szombat 20:30 - 22:10
Helszín/Szervező: Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Az életedben vannak dolgok, amikre érdemes izgalommal várakozni, amiknek lehet örülni, amikért érdemes élni. Ilyen események a Budapest Bár-koncertek: mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság – muzsika!

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között, és kiszakít a mindennapokból.

Örömzene nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar:

Farkas Róbert – hegedű, gitár, Farkas Mihály – cimbalom, Ökrös Károly – harmonika, zongora, Farkas Richárd – bőgő, Kisvári Ferenc – dob

Énekesek:

Behumi Dóri, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Lovasi András és Szűcs Krisztián

Esőhelyszín: Kölcsey Központ

A koncert hossza: 100 perc

Kapunyitás: 20:00

HAMAROSAN KAPHATÓK!

Jegyek: 4 400 Ft, 3 900 Ft, 3 400 Ft, 2 900 Ft

Forrás: http://kolcseykozpont.hu/program/budapest-bar-koncert-3/További koncertek

Keresés


tól

Hirdetés