Dumaszínház | KÖNNYŰBULVÁR

Dumaszínház | KÖNNYŰBULVÁR

dumaszínház
Admin 2019. június 27., csütörtök 20:30 - 22:00
Helszín/Szervező: Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Kiszel Tünde Donald Trumppal készített közös fürdőruhás naptárat? Palvin Barbi bikiniben mászta meg a Mount Everestet? Istenes Bence és Csobot Adél megosztva kapott fizikai Nobel-díjat? A bulvárvilág soha nem áll meg, és folyamatosan a legőrültebb sztorikat produkálja, amelyek mellett már mi sem mehetünk el szó nélkül.

Ezért úgy döntöttünk, hogy átfuttatjuk a könnyű- és nehézbulvár sztorijait a Dumaszínház rendszerén, és meglátjuk, mi jön ki belőle. Ehhez össze is állt a bulvár Dream Team: a kétlábon járó celeblexikon Bellus István, a géppuskaszájú, mindent azonnal lecsapó Dombóvári István, valamint az ifjú Musimbe Dávid Dennis, aki jobban imádja a pletykákat, mint egy komplett nyugdíjas otthon…

Ezt a prominens trojkát pedig műsorvezetőként Lovász László fogja egybe, és próbálja meg esetenként féken tartani, mint ahogy sikerrel teszi ezt a Duma Aktuál szereplőivel is.

Szóval, aki szeretne képben lenni Berki Krisztián, Ördög Nóra vagy éppen a Hajdú-Sarka páros folyó ügyivel, annak mindenképpen érdemes lesz a KÖNNYŰBULVÁR előadásaira jegyet váltani. Utána pedig garantáljuk, hogy a hazai bulvárvilág felkészült és kikezdhetetlen tudású szakértőjeként fogja elhagyni a nézőteret.

Esőhelyszín: Kölcsey Központ

A jegyek kibocsátója a Dumaszínház.

Az előadás hossza (szünet nélkül): 90 perc

Kapunyitás: 20.00

Forrás: http://kolcseykozpont.hu/program/dumaszinhaz-konnyubulvar/További programok Debrecenben

Keresés


tól

Hirdetés